sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kisut

Sain uusia kuvia kissanpojista, jotka ovat tuolla naapurissa kasvamassa ja odottamassa helmikuun alkua. Satu, en vieläkään muista sun privaattiosoitetta sähköpostiin, mutta toivottavasti kurkkaat tänne ja näät nämä täältä.

Piskuinen joutui lusikkaruokintaan, kun isommat eivät päästä syömään. Tiedän kokemuksesta, että tuosta kissanpojasta ei sitten pysty luopumaan ja Teija olikin kirjottanu, että pikkukisu jää varaemon hoiviin.


Minun "jytky" kuulema reuhaa siellä päällimmäisenä, kun on pentueen suurikokoisin. Jytky on tuossa kuvassa tuo tumma ja todennäköisesti kollipoika! Hyvä, että on jämerää tekoa, kun tiedän mikä lysti alkaa koiramme Napin kanssa, joka ooooon vielä ihan aivan pentu, vaikka ikää on jo 6 vee! Harmittaa vain, kun pesueen piskuisin joutuu kärsimään.

Minun mielestä kissaton koti on hengetön koti! Odotan innolla helmikuun alkua. Minun joululahjani tulee jälkitoimituksena silloin! Ihana saada pörräävä paketti! Hellikää kissojanne! <3

3 kommenttia:

  1. Ihania kisuja.
    Oikein ihanaa joulua sinulle.

    VastaaPoista
  2. hei sulosia on kissat varmaankin inolla odotat et saat sit kotia sen sinä olet niin eläin rakas ollut aina mut koitahan nyt ootella kisu vauvaa

    VastaaPoista