lauantai 16. maaliskuuta 2013

Nukkekodin sisustamista

Ylläri, ylläri varmaan mun työkaverille, että tää teksti on täällä! :D Mut kerron teille muillekin blogiani lukeville, että tein extembore-hankinnan perjantaina. Nimittäin ostin tyttärelleni työkaveriltani nukkekodin. Kiersin myös kirppareilla ja sieltäkin tarttui jotakin hihaan. Tänä aamuna, kunnon yöunien jälkeen sormet syyhysi ja kävin parin ideaksi muhineen ajatuksen kimppuun todenteolla. Tosin sain jo tyttäreltäni nootit: "Älä sä aina sotke mun nukkekotia sekasin!" :D Pajatusta on riittänyt siitä huolimatta, että yritin selitellä... et äidissäkin asuu vieläkin pikkutyttö! :D No joo. Mut tunnustan, tää on koukuttavaa....


Ai. Tää kuva tuli tähän nyt ekaksi, mut kerrotaan nyt sitten tästä. Tuo pöytä on toteutettu servettirenkaaseen, jonka siis hankin eilen sieltä kirpparilta. Pöydän pintamateriaali on tuikkukupista sovellettu ja liina tehty korttiaskartelupaketin kukista ja huopapalasta. Minusta tästä tuli ihan magee! ;o)


Kylppäri oli sen verran hyvin varusteltu, että se saikin vain virkatun maton lattialleen. Mattohan on tietysti ihan ite värkätty! :)


Tähän astisista huoneista ehkä eniten huomiotani sai juuri tämä huone. Sohvanpäällä olevan torkkupeiton virkkasin tänä aamuna, kuten myös lattialla olevan pitsimaton. Sohvapöytänä toimii tuikkukuppi, johon liimailin konepitsiä ja virkkasin liinan kannelle. Huomaatteko käsityökorin? Verhot vaativat vielä jotain, tai sitten otan kokonaan pois ja virkkaan ajan kanssa uudet. Jotenkin vain ovat liian elastiset minun makuuni. Muu kalustus tuli nukkekodin mukana. 

Lähden tästä suunnittelemaan verhotankoja.... Värkätään sitten vaikkakin miniatyyrikoossa! Intoa vaan kaikille toivottelen, mitä sitten ikinä teettekin tänä aurinkoisena lauantaipäivänä!

4 kommenttia:

 1. Ihana nukkekoti. Aivan varmasti kaikkien noiden pienten juttujen tekeminen on hauskaa.
  Mukavia leikki hetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kosotäti. Hauskaa on ja ennenkaikkea nopsa toteuttaa! :D

   Poista
 2. Mua kans himottais nukkekodit, mutta en oo uskaltautunu kokeilemaan ton kokuttavuusaspektin takia ;)

  VastaaPoista
 3. Koukkuun siihen varmasti jää Puputsi, mutta ei pahimmasta päästä niitä mahdollisuuksia. Eihän?! :) Anna mennä vaan! :D

  VastaaPoista