tiistai 2. heinäkuuta 2013

Askartelupaketti

Moikkis pitkästä aikaa!
Täällä on tänään satanut vettä ja niinpä pyöräilylenkki sai jäädä tältä illalta. Tosin ei minua se vesisade pidätellyt vaan laiskuus ja kamala tuuli! :D Niinpä piti keksiä jotakin muuta tekemistä (ihan niinkuin sitä ei aivan tarpeeksi muutenkin olisi). Ja tämän muun tekemisen vuoksi minulla on edelleen pyykit koneessa, astiat tiskaamatta ja imuroinnit imuroimatta! :(

Noh. Tänään oli kolahtanu postiluukusta askartelupaketti tyttärelle. Oli siinnä ohjeet, materiaalit ja kaikki. MUTTA. On niin tavattoman tylsää tehdä ohjeen mukaisesti yhtään mitään. Eihän siinnä tartte käyttää omaa päätään yhtään. Tai no melkein ei yhtään! ;) 

Eli; alussa oli askartelupaketti ja ohjeet:


Mikäli haluat tällaisia paketteja kotiisi, voit liittyä kerhoon täällä:  http://creativekidz.fi/user/member

Ohjeista piti tulla seinälle ripustettava taskusto, mutta siitä tulikin pienelle naiselle laukku, koska pienellä naisenalulla ei voi koskaan olla liikaa laukkuja! Läpän päällä oleva pinkki suorakaide on tasku ja läpän alta löytyy toinen tasku. Sivukappaleiden sisään voi työntää vaikka kyniä tai viivaimen. 

Kaikki muu materiaali on paketista, mutta pinkissä suorakaiteessa on pieniä kukkasia, jotka on joskus hankittu jotakin muuta työtä varten. Hihnan ideoinnin kanssa sain sitten käyttääkin omaa luovuuttani. Se on tehty vaaleasta poppanakuteesta ja edellisen askartelupaketin ylijäämähelmistä!


Näin tällä kertaa. Nyt siellä paisteleekin jo aurinko ja ne kotityötkin pitäisi ennättää ennen nukkumaanmenoa tehdä! Joten ihanaa kesänjatkoa vain kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kosotäti. Nyt sitten alkaakin puhallella uudet tuulet näisen värkkäyksien parissa! ;)

      Poista