keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tuunailuja

Lompakon riesaksi ja isännän riemuksi aivan kadun toisella puolella, työpaikaikan naapurissa sijaitsee yksi kaupungin kirppareista. Eikä kovin pitkälle tarvitse mennä kun löytyy toinenkin wanhain wehkeiden kierrätys piste! Ja minähän sitä osaan tuota isäntää riemastuttaa! Eihän minulla muuta elämäntehtävää olekaan. :D No komsii komsaa tarttuipa matkaan minulla tällaisia wehkeitä, mutta niille tartti tehdä jotain. Ja kävimpähän isäntää kiusaamaan. Hänelle nimittäin lankesi tehtäväksi spreijaaminen sitä sanotusta syystä, että taitaa alan ammattilaisena sen huomattavasti minua paremmin, niinkuin aikaisempien tekstieni lukijat voinevat muistaa. :D
Tällä oli alkuperäisenä värinä tummanruskea, enkä minä sitä millään tahtonut sen värisenä haluta. Tai halusinhan, kun kerta kotiin ruijasin. Mutta jo silloin minulla oli kuningasideana tämä mattamusta/vaihtoehtoisesti valkea.

Tässä puolestaan luki hopealla "Merry Christmas" ja eihän se näin keväällä ja vieläpä vasten kesää istunut ollenkaan suunnitelmiini. Uskokaa tai älkää, mutta tuo isännän epeli palautti nämä molemmat minulle puolen tunnin kuluttua kosketuskuivana ja tunteroisen kuluttua aloitin näiden käsittelyn! Kyllä minun kelepaa tuunailla tuollasen isännän avustuksella!


Tuo kynttilälasilautas-juttu on jo vanhaa kamaa, mutta halusin yhdistellä nämä näin. Oishan tuohon nekin valkeat jalakset voineet passata, mutta minkäs teet, kun tykkäsin enemmän mustista!

Ja tällänen Welcome-hässäkkä tuli toisesta. Korit olivat ostohetkellä jo valmiina. Minun laittamaa vain uusi teksti ja rusetit...tietenkin! Koreihin tulee jotain lilaa kellokukkaa... tiedän jo mitä, mutta kun en nimeä muista! :D

Ai niin ja. Löysin Washi teipit! Arvatkaas mitä meillä seuraavaksi tehdään?! Vaikka piti minun jo kokeilla ja noissa ikkunalautakuvissahan tuota näkyy olevan teidänkin iloksi. Kolme lautaa sain käsiteltyä ja teippiä jäikin vielä!!! Joten lähdempä tästä keksimään mihin seuraavan siivyn liimaisin.

Maailma on täynnä hyvää kamaa halvalla. Kierrättäkää hyvät ihmiset! Kierrätysterkuin, Sipe


4 kommenttia:

 1. Eikös olekin kiva, kun huushollissa asustaa kätevä mies ;D Emännästä puhumattakaan, ou jee.

  Niistä tuli hienoja ja tekstikin onnistui.

  Tuo pitsiteippi on kyllä tosi nätti tuossa ikkunalaudassa!

  Kierrätystä (ja tuunailua) ei voita mikään (en ainakaan keksi parempaakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sinne Aseman laidalle! Tuo pitsiteippi saa mut kuolaamaan lisää! :D Tuohon listaan vois viel lisätä työkaverin, jolta saa aina kivaa vinkkiä! =O)

   Poista
 2. Hei! Eksyin sivuillesi, kun etsin krokotiili-tossun ohjetta ja täältähän se löytyi.Kiitos selkeästä ohjeesta. Nuo kroko-tossut ovat niin kertakaikkisen lutuset, että oli ihan pakko tehdä ne:)
  Kauniisti tuunatut esineet:)Tuunaus onkin hauskaa puuhaa, jännityksellä saa sitten odotella kättensä tuloksia:)Aurinkoista viikonloppua sekä helmikuuta sinulle! T: Näpertelijä Novitan neulomosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti viestistäsi Näpertelijä. Mukava kuulla, että ohjeistani on iloa ja hyötyä muillekin. Elämä olis todella tylsää ilman tuunailuja ja käsitöitä! Ihanaa, että meillä on siihen mahdollisuus. =o)

   Poista