lauantai 23. helmikuuta 2013

Pitsiä ja kirpparikierroksia

Tällä viikolla tein runsaasti miiiiiinusta kellokortille ja varmaan vähän maineeseenikin! :OI Nimittäin Anttilassa oli pimeet päivät ja minun viikkoon kuuluu ehdottomasti pyrähdys Anttilassa. Sieltä mukaani tarttui punainen ruutukuosinen keittiön verhokappa. Eikä maksanut paljon! :O) Eri juttu sitten onkin kestänkö punaisen painetta verhossa ja miten pitkään?! No, verhokappoja ei ole kuin tuo yläkappa, joten elän toivossa että kestäisin ainakin jonkunlaisen hetken. Verho ei vain näyttänyt minun verholta, joten virkkasinpahan siihen vähän pitsiä reunaan. Tässäpä kuvaa teillekin.


Kirpparikierroksilta tarttui yhtä jos toisenlaista mukaan. Jälleen kerran! Kuvan servettiteline on ihan alkuperäisenä ja on tainnut vilahtaa aikaisemmissa kuvissa mukana. Herkullisen parin hankin siihen kaveriksi suodatinpusseille. Suodatinpussiteline tuunataan isännän iloksi valkeaksi. (pakkohan sitä on isännällekin touhua järjestää, kun tuossa "toimettomana" on lomaansa viettänyt koko piiiiitkän viikon! ;o) Pssst. Tää latasi noita kuvia sen verta pitkään, et kerkes käydä niin, että isäntä haki just ton telineen käsittelyyn. Jee... nopeeta. :o)Pistänpä vielä kuvaa lasimaljasta, jota yritin pariinkin otteeseen ohittaa siinä kovin kummoisesti onnistumatta. Ja kermana kakussa tämä viikon makein löytö, pellavainen reikäkirjailtu liina ihanin reunapitsein. Siinä luki vielä hyllyssä, että "OTA MINUT". Ja minähän otin! :o)


Tää mun hulluus aiheuttaa vähän haasteita. Nimittäin olen vakaasti aikonut käydä tänäkin viikonloppuna kävelemässä 12 km. Tuo matka ottaa aikaa kolmisen tuntia, vaikka kuinka kiiruusti hipsis! Ja senhän tiedän et kolmessa tunnissa ennättää virkata 2,25 metriä pitkästä reunapitsistä melkein puolet. Siinä sitä sitten väännetään kättä, että virkataanko vaiiiii....? Onnistuin voittamaan taas kiusauksen ja puolet tavoitteesta on nyt saavutettu. JA mulla on simmonen olotila, et se lähtee ja lähtiessään suhisee, vai pitäiskös sanoa et tirisee? :D

Muistakaahan tekin liikkua värkkäilyjen välissä, nimittäin kesä tulee ja varmasti ja jälleen kerran! :D Terkuin, Sipe3 kommenttia:

 1. Hienot ostkoset, tuo pikkunen pellavaliina on kyllä ihana,oikea aarre.

  Pitää opetella esiäitien tavoille, hehän kuulemma neuloivat kävelessäänkin:) ei muuta kun reenaamaan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kosotäti kommentista! =o) Mie vedin sauvojenkin kanssa könilleni, mitenkähän tuo kävis, jos ottasin virkkuukoukun mukaani?! :D

   Poista
 2. Ainiin! Ja nyt tähän hetkeen on jo 12 kilometrin tavoite saavutettu! JEEE! Hirmuna tuli lisää virtaa, joten kotikin alkaa pikkuhiljaa kiiltää taas! Ihanata alkavaa viikkoa kaikille!!!

  VastaaPoista